Sunday, January 21, 2007

Fiilikset ennen reissua..

..ovat aivan pirun hyvät \o/ Keskiviikkona lähtee lento hieman ennen puoltayötä ja torstaina päivällä perillä Bangkokin lämmössä ja vilinässä. Siellä tapaan heti torstaina Heikin, jonka kanssa reissaan aluksi Thaimaassa. Meidän olisi tarkoitus viettää vain yksi yö BKK:ssa (Heikki on siellä jo maanantaista asti) ja suunnata sitten Chumphoniin, jossa vierähtää ehkäpä yö tai pari. Siitä sitten Koh Phanganille rentoutumaan ja tietenkin bilettämään aivan täysillä läpi full moon partyt! Saarella kuluu varmaankin noin viikon verran aikaa..siitä eteenpäin on suunnitelmat vielä hieman auki. Luultavasti joko Koh Taolle ja sukeltamaan..tai sitten nokka kohti Krabia. Pitää mennä fiiliksen mukaan. Olis kyllä mukavaa käydä se AOWD-kurssi jo melkolailla reissun alkuvaiheessa, sillä sit ois kivempi lähteä päiväretkillekin kun olis luokitus sinne 30 metriin saakka. 18 metriä (OWD) kun tuppaa noissa Thaimaan vesissä olemaan aivan liian vähän. Krabillakin toki voisin käydä sukelluksen jatkokurssin, mutta hintaa olisi noin 65 euroa enemmän kuin Taolla (kun vertaa Raya Diversien aowd:n hintaa Krabilla ja Koh Tao Diversien saman kurssin hintaa) :/ Fiilisten mukaan siis mennään Thaimaassa tuo alkuaika.
Etukäteen maksamani AirAsian lento Hanoihin, Vietnamiin, lähtee 21.2. Bangkokista.. joten BKK:n pitäisi siis selvityä varmaan viimeistään 20.2. :) Vietnamissa olisi tarkoitus Antin ja Aten kanssa Hanoin lisäksi käydä ainakin Halong Bayssa ja varmasti myös muutamassa muussa vielä määrittelemättömässä paikassa, maassa olisi kuitenkin tarkoitus viettää sellaiset 2-3 viikkoa. Sitten paukkastaan Laosiin ja hengaillaan siellä noin pari viikkoa. Sitten olisi aika erota pojista ja lähteä seikkailemaan Kambodzaan (yksin, ellei reissusta löydy joitain reissukavereita sinne suunnalle..joka on sekin hyvin mahdollista). Antti ja Atte siis kiertävät Kambodzan jo aikaisemmin ja suuntaavat Laosista takaisin Thaimaahan, jossa he tälläkin hetkellä oleilevat. Kambodzassa pitää ainakin käydä katsastamassa Siem Reap ja Angkor Watin temppelialue, pääkaupunki Phnom Penh sekä Sihanoukville..toivottavasti tuon kaiken kerkiää katsastamaan noin kahdessa viikossa.
Thaimaahan on pakko paukkia takaisin siinä huhtikuun puolessa välissä, sillä ystäväni Hansku saapuu Bangkokiin 16.4. ja olen luvannut olla häntä kentällä vastassa, erittäin mielelläni olenkin :) Sitten vietämmekin viimeisen kuukauden Thaimaassa lähinnä etelän saarilla chillaillen (Hansku,Sami,Iiro ja minä). Mun on ainakin jossain välissä tehtävä visarun jonnekin ettei 30 päivää Thaimaassa mene umpeen, ja ollaankin ajateltu porukalla lähteä käymään Malesian puolella Langkawin saarella. Siellä voisi olla jonkun 3-4 yötä, käydä ainakin katselemassa krokotiileja siltojen päältä krokofarmilla ja nauttimassa upeista vesiputouksista. Lento takaisin Suomeen lähtee sitten joskus (15.5.)..mutta siihenhän nyt on vielä paaaljon aikaa.

Rinkka on suunnilleen jo pakattu, kolme päivää kuluu vielä töitä tehdessä ja viime hetken ostoksilla sekä muutamia ihmisiä tahdon vielä nähdä ennen lähtöä. Kyllä tämä aika siis jotenkin saadaan kulumaan, vaikka se tuntuukin matelevan aina kun jotain kivaa odottaa..murr.
Seuraavan kerran sitten reissun päältä \o/ Katsellaan taas kesällä, adios amigos ;D

No comments: